SWW houdt inloop voor bezorgde ouders na dood van Hoogeveense tiener

Hoogeveen - SWW houdt woensdag een individuele inloop voor ouders en inwoners van Krakeel die zitten met vragen en zorgen na het overlijden van de 12-jarige Djamila Marissen.

'Wij kunnen ons voorstellen dat dit emoties en eventueel vragen oproept ouder(s) en/of kinderen of als inwoner van Krakeel. Omdat wij hierin graag tot steun willen zijn en willen informeren en adviseren over hoe om te gaan met een dergelijke gebeurtenis, willen wij hen in de gelegenheid stellen vragen en zorgen met ons te bespreken', zo schrijft SWW op de Facebookpagina van de Smederijen. Iedereen wordt apart genomen tijdens een gesprek, het is geen groepsbijeenkomst.

De inloop is woensdag tussen 9.00-11.00 uur in MFC De Magneet, op het kantoor van SWW. Er zullen maatschappelijk werkers aanwezig zijn om mensen te woord te staan.

Hoogeveners kunnen buiten dit moment om ook bij de basisscholen (zowel De Morgenster als Apollo) terecht met eventuele vragen en/of zorgen naar aanleiding van deze gebeurtenis. Zij kunnen hen dan, indien nodig, verwijzen naar SWW.
Ook is SWW voor alle vragen dagelijks tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0528-278855.