Centrum Hoogeveen kleurt weer oranje

Hoogeveen - Het centrum van Hoogeveen kleurt morgen oranje met leuke activiteiten.

In de Hoofdstraat is er van 9.00 tot 17.00 uur een braderie. Er zijn diverse kinderattracties en op het cascadepodium kunnen kinderen zich laten schminken. Verder loopt er een dixielandband rond om de sfeer er goed in te krijgen. Ook is de kinderbraderie in de Tamboerpassage van 10.00 tot 17.00 uur Deze zou eerst worden gehouden aan de Schutstraat, maar in verband met de weerverwachtingen is de markt verplaatst. De kinderbraderie is gratis. Vanaf 8.00 uur kunnen kinderen zich melden bij de organisatie in de Tamboerpassage en worden zij naar een plek verwezen.

Muziek

Op de Hoofdstraat Noord is er van 14.00 tot 24.00 uur livemuziek, georganiseerd door café De Nachtwacht. Op de kruising Grote Kerkstraat/Hoofdstraat is er ook livemuziek van 14.00 tot 24.00 uur met verschillende dj’s. De hoofdact is dj Roy, dit wordt georganiseerd door Pand 3&40.

Down with the King Fest

Vanavond is er nog het Down with the King Fest, georganiseerd door café De Lijst, locatie Hoofdstraat Noord, vanaf 18.00 uur. Bij Het Postkantoor staat Koningsnacht in het teken van de Bolle Jan show en ook Pand 3&40 doet mee op Koningsnacht met een feestje waarbij dj Hans draait.
Tijdens Koningsdag is het parkeren in het centrum gratis.