Ellerie nu ook dealer van Riese & Müller

Elim - Bij Ellerie Tweewielers in Elim kan men nu ook terecht voor een Riese & Muller. Dit Duitse merk maakt elektrisch fietsen voor de echte fietsliefhebber.

Martijn Ellerie zegt trots te zijn dit merk te mogen verkopen. 'Deze uitbreiding past perfect naast onze bakfietsen en fietsen voor mensen met een beperking. Uiteraard kunnen de mensen ook nog steeds terecht voor een stadsfiets.' Ellerie ©

Op zoek naar een mooie reis of een verzorgd dagje weg? Boom Reizen biedt de mooiste busexcursiereizen, fietsreizen, dagtochten en hotelarrangementen in binnen- en buitenland. De reizen zijn speciaal voor de lezers van de krant samengesteld. Gereisd wordt daarom met mensen uit de eigen regio en er is bijna altijd een opstapplaats in de buurt. Op de vernieuwde website is een overzichtelijk aanbod te vinden van lezersreizen en -arrangementen. Ook voor mensen die iets minder goed ter been zijn heeft Boom reizen aantrekkelijke reizen, zoals een zesdaagse seniorenreis `Langs de Rijn en de Moezel', waarbij gereisd wordt met een zogenaamde liftbus. Na de succesvolle dagtocht naar Rotterdam komt Boom reizen op diverse data in maart met een nieuwe versie van `Te land, ter zee en in de lucht' naar Amsterdam. Tijdens deze dagtocht gaan de reizigers `in de lucht' op de in 2016 nieuw geopende Amsterdam Lookout, een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam.