Hoogeveense Roelina Koster-Blokzijl gaat met wensambulance naar Thialf

Hoogeveen / Heerenveen - Stichting Ambulance Wens Nederland heeft Roelina Koster-Blokzijl (1931) uit Hoogeveen zaterdag een fantastische dag bezorgd bij de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Thialf Heerenveen.

‘Mijn moeder is de allergrootste schaatsfan uit onze familie’, zegt dochter Nies. ‘We hebben haar zo enorm zien stralen. Ze kon nu eindelijk eens al haar grote favorieten in levende lijve zien. Het was heel speciaal voor haar en is Stichting Ambulance Wens Nederland erg dankbaar.

Ook de dochter en kleindochter zijn erg blij dat hun moeder en oma dit kon meemaken. ‘De ongelooflijke warmte, inzet, goede zorgen en het plezier van met name Ester en Klaas van de stichting Ambulance Wens Nederland hebben ons enorm laten genieten. We hebben dan ook ontzettend veel respect en bewondering voor hun inzet en plezier in wat ze doen en natuurlijk voor alle andere vrijwilligers die deze wensen toch maar mogelijk maken. Ook de ontvangst en verzorging in het Thialf kon niet beter. Wat een lieve mensen hebben ons daar in de watten gelegd, niets was teveel. Mijn moeder had zich geen fijnere dag kunnen wensen.’