Patricia krijgt megaveel aanvragen voor cupcakes voor Syndroom van de Lach

Noordscheschut - Patricia Volbeda had eigenlijk niet gedacht dat ze amper een paar uurtjes na een oproep op Facebook, waar ze de melding om cupcakes te gaan verkopen voor Syndroom van de Lach, haar bericht al weer moest verwijderen door de aanvragen.

De Stichting Syndroom van de Lach stelt zich ten doel om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao, dan wel deel te laten nemen aan andere ontwikkeling-bevorderende therapieën en/of activiteiten.

Dure, maar effectieve therapie

De 16-jarige Patty uit Hollandscheveld mag aankomende zomer deze therapie gaan volgen en deze zal geheel worden bekostigd door de stichting. Wel hebben Patty en haar familie de opdracht gekregen van de stichting om zelf activiteiten te ontplooien om geld in te zamelen voor deze dure, maar zeer effectieve therapie. Patricia hoorde van deze voorwaarde en is toen aan het bakken geslagen, waarbij ze de eetbare logo's op de cupcakes heeft gekregen van de plaatselijke bakker.

Binnenkort slaat ze weer aan het bakken voor Patty, maar eerst zal er weer ruimte moeten zijn om de bestellingen te kunnen bergen.