Tv-programma Ondernemend komt vanuit Hoogeveen

Hoogeveen - Wilma Voortman (adjunct-directeur Yarden), Jannette van Regteren (mede-eigenaar brasserie 't Raethuys/Van Regteren) en Roelof Linde (eigenaar De Compaen) zijn komende zondag te gast in het RTV Drenthe-programma 'Ondernemend'.

Het is voor het eerst dat 'Ondernemend' vanuit Hoogeveen wordt uitgezonden. De opnamen vonden vrijdag 30 september plaats in ondernemershotel De Compaen aan de De Vos van Steenwijklaan. Daar vertelden de gasten over ontwikkelingen in hun branche. De presentatie van 'Ondernemend Hoogeveen' is in handen van Andries Ophof en Nicole Donkervoort.

Wekelijks

'Ondernemend' was tot september een maandelijks programma, maar wordt voortaan wekelijks uitgezonden, afwisselend vanuit Hoogeveen, Assen, Meppel en Emmen. Naast Andries Ophof en Nicole Donkervoort zijn de presentatoren Alette Hofsteenge (Assen), Mathilde Benak en Ton Henzen (Meppel) en Wouter Bessels (Emmen).

'Ondernemend' is een samenwerking tussen RTV Drenthe, de Ondernemersfabriek Drenthe en Boom uitgevers Nieuwsmedia. Het programma is iedere zondag te zien bij RTV Drenthe om 10.00, 13.00, 16.00 en 22.00 uur en online via onder meer www.hoogeveenschecourant.nl en www.drenthenu.nl.