Sportspecial: Korfbalvereniging Elko is volop in beweging

Elim - Korfbalvereniging Elko gaat het nieuwe seizoen vol uitdagingen aan, zowel binnen als buiten de lijnen.

Na veel inzet achter de schermen is het nu tijd dat de plannen in 2016-2017 ook daadwerkelijk gestalte krijgen. Zo wordt er gewerkt aan het uitbreiden en renoveren van de kantine, is men bezig met de uitvoering van een recreatief volleybalveld en worden in het najaar de tennisbanen opnieuw in gebruik genomen.

Zo hoopt het bestuur van Elko het aanbod van sportiviteit en gezelligheid te vergroten voor de huidige leden en natuurlijk nieuwe (recreatieve) leden te stimuleren om lid te worden van de vereniging. Steeds vaker blijkt het lastig te zijn voor de leden om privé, werk en sport te combineren. Het knelpunt zit hier met name op de zaterdag. Onder het motto ‘waar een wil is, is een weg’ probeert de vereniging hierin mee te denken.

De vereniging kan gelukkig rekenen op een grote schare positieve vrijwilligers die allemaal ondanks hun eigen drukke werkzaamheden toch vaak tijd vrij weten te maken voor de nodige taken die verricht moeten worden om de vereniging draaiende te houden.

De KAT-commissie en jeugdcommissie van Elko zorgen voor veel belangrijke werkzaamheden en activiteiten om jong en oud datgene te kunnen bieden wat nodig is naast de sportieve zaken.