Häkkinen krijgt warm onthaal op Gamma Racing Day

Assen - De 6e Gamma Racing Day mondde zondag uit tot een groot evenement waarbij het publiek zeker één van de grote winnaars was.

Ongelooflijk wat de organisatie in dit, voor het publiek gratis, evenement allemaal op het TT Circuit bijeen heeft weten te brengen.

Grootheden uit de auto en motorsport waren aanwezig. Wat te denken van Mika Hakkinnen en Dani Pedrosa. Onze Nederlands helden als Jan Lammers, Tim en Tom Coronel en ook Allard Kalff en Huub Rotengather, Egbert Streuer en noem ze maar op. Als speciaal thema kende deze editie ‘DAKAR’ en dus waren er de grote trucks van Gerard de Rooij, Peter Versluis, Erik van Loon en met zijn motor Frans Verhoeven. Het publiek genoot met volle teugen van de races, demonstraties en de stands op de paddock.

Pitspoezen

De Gammapetjes werden weer ruimschoots uitgedeeld door de allemaal even mooie ‘Pitspoezen’. Kortom, het was een groot racefeest op de Drentse hei bij Assen. Ook werd het contract met Gamma (Intergamma) met een aantal jaren verlengd dus na vandaag kunnen auto- en motorsport liefhebbers en enthousiastelingen ook de komende jaren genieten van dit fantastische evenement.