Boertien Hoveniers houdt rommelmarkt

Hollandscheveld - Boertien Hoveniers houdt zaterdag een grote rommelmarkt bij het tuincentrumterrein aan het Rechtuit 53.

Het tuincentrum is gevestigd tussen de bomen en tussen de bossen. Niet verwonderlijk dat de rommelmarkt dan ook ‘rommelmarkt tuss’n de boss’n’ is genoemd.

Er is aan de details gedacht

De rommelmarkt wordt georganiseerd door enthousiaste rommelmarktbezoekers, waarbij aan details is gedacht, zoals: een speeltuin voor de kinderen met trekkers en fietsjes, groot gratis springkussens, géén entree of parkeergeld, heerlijke catering en natuurlijk heel veel koopjes. Inmiddels hebben meer dan veertig verkopers zich aangemeld en dit aantal stijgt nog steeds. Met het mooie weer in het vooruitzicht belooft het een gezellige drukke dag te worden.

Hoveniersbedrijf is nu kerntaak

Twee jaar geleden besloot Jan Boertien om het tuincentrum te sluiten en zich volledig op het hoveniersbedrijf te concentreren. Voor de laatste bomen en planten geldt alleen deze dag een extra korting van 60 tot 75 procent in plaats van 50 procent. Bij succes van de markt zal Boertien wellicht in de toekomst vaker deze rommelmarkt gaan organiseren.