Olympia huldigt trouwe leden

Hoogeveen - Tijdens de ledenvergadering van gymnastiekvereniging Olympia zijn diverse leden gehuldigd vanwege een langdurig lidmaatschap of een groot aantal jaren vrijwilliger zijn. Na het officiële gedeelte werden de jubilarissen gehuldigd.

Olympia heeft ruim zevenhonderd leden, een aantal daarvan blijft heel wat jaren lid. Mevrouw F. Benjamins-Wever ontving een verenigingsspeldje, omdat ze al veertig jaar lid is van Olympia. Henk en Trijn Woltinge en Judith Mensing ontvingen deze speldjes omdat ze al 25 jaar lid zijn. Nettie Buist heeft bijna veertig jaar in de kledingcommissie gezeten. Hierin heeft ze bijgedragen aan verschillende pakjes en trainingspakken, maar ze besloot te stoppen.

Monique Mulder vervult deze taak zes jaar en heeft ook besloten te stoppen. Jolien Boer en Grietje van den Hof werden benoemd tot sterlid brons, omdat ze al zeven jaar lesgeven aan verschillende jazzdansgroepen. Lindsy Hepping is benoemd tot sterlid zilver voor haar inzet als vrijwilliger voor 15 jaar. Momenteel vervult zij een functie in de beleidscommissie. Meta Kikkert en Riet Strikkers zijn benoemd tot sterlid goud, omdat zij al 25 jaar trouw het clubblad bij de leden bezorgen. Helma Corbet is in het zonnetje gezet vanwege haar inzet voor de ledenadministratie, de website en social media van Olympia.