Nieuw Moscou pakt groots uit

Nieuw Moscou - Het buurthuis in Nieuw Moscou pakt dit jaar groots uit tijdens Koningsdag.

Het programma is zo goed als rond: een grote rommelmarkt, een vrijmarkt, gezelligheid op het terras, een springkussens voor de kinderen, een buikschuifbaanwedstrijd en tot slot een foute party. Om 9.00 uur begint Juliana de Bazuin met het begeleiden van het Wilhelmus. Om 9.30 uur kan iedereen zijn of haar spullen verkopen op de rommelmarkt.
Kosteloos kan een kraam worden ingericht om zo een mooi zakcentje op te halen. Iedereen die interesse heeft, kan zich opgeven bij Seine de Ruiter (ruiterss@home.nl) of Fabi Mager (k.mager@planet.nl). Het programma wordt verder gevuld met het uitreiken van de cheque van de onlangs gehouden benefietactie voor Spieren voor Spieren. Tevens ontbreekt het rad van Geert niet, wordt er een enveloppenspel gehouden, kan er gesprongen worden op de springkussens en wordt iedereen uitgedaagd op de buikschuifbaan. Het NK stoelendans ontbreekt ook niet. Elk jaar kan zich weer iemand kampioen Nieuw Moscouse stoelendanser noemen.
Tot slot is er de foute party. Kom zo ‘fout’ mogelijk verkleed om er samen een mooi feest van te maken. De hele dag is ook de keuken open.