Zeg het met bloemen...

Fleurop introduceert de Valentijn Bloemenwijzer met romantische boeketten voor iedereen die zijn of haar Valentijn met bloemen wil verrassen.

Op Fleurop.nl vind je voor tal van verschillende soorten of typen liefde een passend valentijnsboeket met namen als ‘Hartendief’, ‘Lieverd’ en ‘Hartstocht’. Bij de samenstelling is onder meer rekening gehouden met kleur en symboliek. Niet verwonderlijk dat rood, dé kleur van de liefde, overheerst. Sommige boeketten bevatten echter ook accentkleuren als roze (‘romantiek’), wit (‘puurheid’) en groen (‘hoop’). De kleurbetekenis wordt versterkt door de symboliek van de bloem: roos (‘liefde en genegenheid’), tulp (‘perfecte liefde’), ranonkel (‘charme’) en anjer (‘toewijding’).

Anoniem 

Het is min of meer een traditie om jouw Valentijn anoniem te verrassen. Dat komt voort uit de legende van de Romeinse priester Valentijn die zo’n 270 jaar voor Christus leefde. Hij zou in het geheim huwelijken van soldaten voltrekken terwijl het in die tijd voor hen strikt verboden was om te trouwen. Tegenwoordig ben je natuurlijk helemaal vrij om de traditie al dan niet te volgen, maar anoniem aanbieden maakt het wel extra spannend.

Bezorgen op zondag

Fleurop bezorgt bloemen in heel Nederland. De valentijnsboeketten kun je eenvoudig bestellen bij de bloemist of via fleurop.nl. Bestel je voor 9.00 uur op zondag 14 februari? Dan wordt het boeket op zondag 14 februari gewoon bezorgd!.
 
De Valentijn Bloemenwijzer is van 2 tot en met 16 februari 2016 te vinden op http://www.fleurop.nl/.