Sportpaleis komt met nieuw afslankconcept met gratis begeleiding

Hoogeveen - Het Sportpaleis is momenteel gesloten door de coronamaatregelen maar blijft niet stil zitten. Tijdens de lockdown tot 20 januari biedt het Sportpaleis gratis online lifestyle- en dieetbegeleiding aan met Wilma Nijsingh.

Jan de Weerd, schrijver van het dieet- en voedingsboek ‘De ene calorie is de andere niet’, is met zijn dochter Patricia de Weerd eigenaar van het Sportpaleis in Hoogeveen, Lifestyle Nutrition en gratisdieeten.nl. Jan de Weerd vertelt: „Samen met lifestyle-coach Wilma Nijsingh, eigenaresse van Spirit-for-you, Beauty Business en Lifestyle, gaan wij gratisdieeten.nl uitbreiden. Wilma gaat zich naast haar praktijken in Meppel en Zuidwolde ook in het Sportpaleis vestigen. Wilma coacht en begeleidt al jarenlang met veel passie en plezier mensen naar hun streefgewicht. Graag wil ze mensen helpen in deze moeilijke tijd, om toch mentaal en fysiek in goede conditie te blijven. Daarom biedt ze tijdens deze periode gratis online begeleiding aan.”

Kant en klare maaltijden

Vanaf januari biedt gratisdieeten.nl ook gezonde kant en klare maaltijden aan. Deze maaltijden zijn aan ieder dieet of voedingspatroon toe te voegen. Er zijn drie verschillende soorten maaltijden. Afslankmaaltijden zijn eiwitrijk, koolhydraat- en caloriearm en boordevol groente. Fitmaaltijden zijn eiwitrijk, extra lekker, bewust en gezond. Sportmaaltijden zijn eiwitrijk, extra clean en energievol. De maaltijden worden thuisbezorgd.

Zie ook de advertentie elders in de krant.

Voor meer info over Wilma Nijsingh, Coach Nutrition en de kant en klare maaltijden zie gratisdieeten.nl. Voor gratis online begeleiding kan men contact opnemen met Wilma Nijsingh, tel. 06-22678573 of via e-mail: info@spirit-for-you.nl.