Winkelen bij juwelier Jan ten Hoor via videobellen

Hoogeveen - Voor Juwelier Jan ten Hoor is december normaal de drukste maand van het jaar. Door de huidige lockdown is het plotseling niet meer mogelijk om in levende lijve een mooi kerstcadeau uit te zoeken.

De juwelier twijfelde daarom geen moment: ,,We hebben een speciale smartphone aangeschaft, je kunt ons voortaan via whatsapp 0528277717 videobellen om digitaal te winkelen.”

Ook nu is het complete team van juwelier Jan ten Hoor aanwezig in de winkel, klaar om de telefoon op te nemen. ,,We houden de gewone openingstijden aan: van 9.30 tot 17.30 uur mag je bellen, WhatsAppen of mailen. Wij sturen op verzoek overal foto’s van door en helpen je digitaal een mooi geschenk uit te zoeken.” Cadeautje gevonden? De medewerkers van juwelier Jan ten Hoor kunnen inpakken als geen ander. ,,We maken er een prachtig pakketje van en leveren het gratis af met onze eigen bezorgservice.”

Op de website kun je de hele dag door winkelen. Binnen een straal van 15 kilometer stapt juwelier Jan ten Hoor zelf in de auto om het kosteloos bij je te bezorgen.

Elkaar opvrolijken

,,Al sinds maart merken we dat onze klanten de terrasjes en vakanties missen. Juist daarom is het fijn om elkaar toch op te vrolijken met een mooi cadeau. Iets wat wél kan. Speciaal voor de feestdagen hebben we  daarom een luxe en trendy assortiment samengesteld.” Zowel geel- als witgoud is nu erg populair volgens de juwelier. ,,Ook diamanten en onze schitterende collectie sieraden en horloges zijn heel geschikte kerstcadeaus.” Overigens betaal je bij Jan ten Hoor niet direct de hoofdprijs voor een sieraad. ,,We willen het laagdrempelig houden, je koopt al een cadeau bij ons vanaf vijf euro.”

Iets laten repareren

Wil je een sieraad nieuw leven inblazen of een erfstuk laten repareren? Juwelier Jan ten Hoor heeft een reparatie-afdeling met een goudsmid voor al je kapotte sieraden. Ook horloges maken ze weer zo goed als nieuw. ,,We repareren sieraden van alle merken, ook als het niet bij ons is gekocht.”

Extra fijn: als je iets laat maken, levert het team van Juwelier Jan ten Hoor je sieraad na reparatie bij je thuis af. Hoef je zelf het huis niet uit.

Wil jij digitaal winkelen bij Juwelier Jan ten Hoor? Shop online of [0528277717]videobel naar 0528277717