Bijzondere kerstmenu’s en overheerlijke delicatessen en kerstpakketten bij Da Luca

Hoogeveen – Heerlijke Sardijnse wijnen, vleeswaren, kazen, traditioneel kerstbrood, Sardijnse bieren, zelf geïmporteerde nieuwe olijfolie van de eerste persing en ga zo maar door. Ristorante Da Luca aan de Hoofdstraat 2 in Hoogeveen verkoopt de komende weken overheerlijke kerstpakketten vol met lekkernijen.

Deze kerstpakketten zijn beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Eigenaar Stefano Pusceddu heeft in de maand december een delicatessenwinkel geopend in het restaurant. ,,Er wordt mij al jaren gevraagd of ik een webwinkel wil opzetten voor mijn Sardijnse ambachtelijke delicatessen die ik gebruik in onze gerechten. Nu heb ik daar de kans voor en daar ben ik blij mee.”

Ook zelf samenstellen mogelijk

Een kerstpakket zelf samenstellen is ook mogelijk. ,,Ik ben elke middag aanwezig tussen 12.00 en 17.00 uur. We nodigen iedereen uit om langs te komen op afspraak, maar wel met de inachtneming van de regels van het RIVM. Heeft u nog geen inkopen gedaan dan is dit de kans om nog wat lekkere bijzonderheden in huis te halen.”

Da Luca is elke week geopend van woensdag tot en met zondag en ook tijdens de kerst kunnen gasten de twee-, drie-, of viergangenmenu’s, pizza’s en pasta’s afhalen of laten bezorgen. ,,Het menu wordt tijdens de kerst uitgebreid met onder andere kreeft, gamba’s en truffel. Onze kaart is te vinden op onze website www.daluca.nl en op onze Facebookpagina en op Instagram. In overleg is veel mogelijk.”

Contact opnemen met Ristorante Da Luca kan via info@ristorantedaluca.nl, via 0528-233460 of via 06-44787808.