Shoppen bij BLOOM Bodyfashion in alle rust, ruimte en veiligheid

Hoogeveen - Lingerie, nachtkleding, ondermode voor heren of bedlinnen, BLOOM Bodyfashion heeft het grootste aanbod van de regio. Een verleidelijk groot assortiment met gedegen advies en een goede service. En shoppen bij BLOOM kan in alle rust, ruimte en veiligheid. Wel zo prettig voorafgaand aan het heerlijk avondje.

Eigenaresse Alet Nijhof: „Vanaf het begin, alweer acht jaar geleden, hebben we ons willen onderscheiden met beleving en service voor onze klanten. De ruime winkel van 400 vierkante meter biedt daarvoor volop mogelijkheden. Mensen komen niet alleen daarvoor terug, maar ook voor geliefde merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Chantelle en Calvin Klein.”

Restyling

BLOOM Bodyfashion onderging kortgeleden een flinke facelift: de zes paskamers en lingerieafdeling zijn grondig aangepakt. „We wilden graag een ruimere opzet, dat past beter in deze tijd. En de fijne sfeer moest behouden blijven, dus we hebben gekozen voor warme kleuren en grote sfeerfoto’s. En de gezellige stamtafel voor een kopje koffie of drankje moest zeker blijven”, vertelt Alet Nijhof.

Veilig shoppen

BLOOM trof alle maatregelen om te zorgen dat klanten met een gerust hart kunnen komen kijken. Op meerdere punten in de winkel kunnen handen contactloos gereinigd worden. En er kan ook buiten openingstijden een afspraak worden gemaakt om te shoppen, bijvoorbeeld met een klein groepje vriendinnen, collega's of familie. „Hoe leuk is het om de winkel dan helemaal voor jezelf te hebben? Samen genieten van een shopsessie onder het genot van een hapje en drankje, bezorgd door horeca uit de buurt. Zo helpen we elkaar.”

BLOOM Bodyfashion is te vinden aan de Hoofdstraat 88 en is telefonisch bereikbaar via 0528-353022.