Gratis proefles kickboksen bij fight academy The Basement

Hoogeveen – Wie lekker wil blijven bewegen in deze tijd, is welkom om een kijkje te nemen bij fight academy The Basement, de kickboksschool van Hoogeveen.

Hier worden zowel personal training als groepslessen gegeven voor jong en oud. De groepslessen voor volwassenen zijn in verband met de coronamaatregelen nu even niet mogelijk (wel voor jeugd), maar het team van The Basement hoopt dat deze lessen binnenkort weer opgepakt kunnen worden.

Bokszaktrainingen

„Op het moment worden er bokszaktrainingen gegeven met diverse ervaren trainers. Dit natuurlijk op 1,5 meter uit elkaar”, vertelt een woordvoerder van The Basement. Hij vervolgt: „Heb jij ook eens zin om te komen kijken bij de gezelligste sportschool van Hoogeveen of wil je aan een gratis proefles meedoen, loop dan eens even binnen aan de Voltastraat 2c.”

Deze gratis proefles wordt aangeboden door een van de sponsors van de kickboksschool: C&J bedrijfsauto’s uit Hoogeveen, die hiermee sporten mogelijk maakt.

Meer informatie of een les online inplannen? Ga naar de website www.thebasementkickboxing.nl of volg de Facebookpagina: www.facebook.com/thebasementkickboxing1/