Genoeg te beleven bij De Schildhoeve

Fluitenberg - Ondanks de sluiting van de horeca kunnen ze bij De Schildhoeve Buitengewoon in Fluitenberg niet stilzitten. En dus is er genoeg te beleven.

Maak van een nood een deugd dachten eigenaren Robertkoen en Linda Blokzijl en dus zijn ze begonnen aan een ingrijpende renovatie van hun grote zaal ‘De Beleving’. De zaal ondergaat een complete metamorfose en krijgt een nieuwe look and feel. „Zodra wij weer open mogen past de zaal weer bij de rest van ons pand, dat wij het afgelopen jaar al compleet hebben verbouwd. Daarnaast gaan we met de tuin, ons terras en onze activiteiten aan de slag”, vertelt Robertkoen.

Hapjesboxen en afhaalgerechten

Ook de aankomende feestdagen zit De Schildhoeve niet stil met een mooi aanbod van hapjesboxen en afhaalgerechten. Sinterklaas en de kerstdagen krijgt een compleet andere invulling en daar speelt De Schildhoeve op in. Komend weekend bijvoorbeeld komt (de enige echte Hoogeveense) Sinterklaas op bezoek (4, 5 en 6 december) bij het horecabedrijf. Iedereen die een hapjesavondbox of kidsbox (met cadeautje) heeft besteld, krijgt deze overhandigd door Sinterklaas. „Ook als Sinterklaas een cadeautje moet overhandigen (op aanvraag) is dit mogelijk”, zegt Robertkoen.

Tijdens de kerstdagen kan eenieder ook terecht bij De Schildhoeve Buitengewoon. Robertkoen adviseert: „Wij hebben een heerlijk 3- of 4-gangendiner dat men kan afhalen of laten bezorgen. Ook met de kerst willen wij flink uitpakken en het Schildhoeve-gevoel overbrengen bij de mensen thuis. Dus houd ons in de gaten voor leuke initiatieven.”

Een van de hapjesboxen bestellen voor Sinterklaas? Dit kan vandaag nog via www.deschildhoeve.nlafhalen.