Weerts Advies houdt Grandioze Garagedeur Dagen

Hoogeveen - Weerts Advies houdt op 27 en 28 november de Grandioze Garagedeur Dagen. Wie tijdens deze dagen de showroom bezoekt aan de Industrieweg 49B en een garagedeur bestelt, krijgt bij de aanschaf van een openslaande garagedeur (Duoport) een waardecheque ter waarde van 500 inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires. Bij aanschaf van een sectionaaldeur krijgt men de aandrijving gratis. Daarnaast krijgt men gratis ledverlichting. Bovendien wordt meegedongen naar een gratis garagedeur.

Let op: vanwege de veiligheid van klanten en medewerkers wordt tijdens deze Garagedeur Dagen uitsluitend op afspraak gewerkt. „Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. We volgen de richtlijnen van het RIVM, zodat je ons met een gerust hart kunt bezoeken. De informatie vanuit het RIVM en de Rijksoverheid is voor ons leidend”, vertelt een woordvoerder van het bedrijf.

Novoferm

Weerts Advies is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars.

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de Novoferm-dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

Openslaande deuren in trek

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.