Boschzicht gaat kerstbomen verkopen

Echten - Hotel Restaurant Café Boschzicht gaat vanaf 6 december dagelijks vanaf 14.00 uur kerstbomen verkopen. De bomen worden geleverd door Tuindingen.nl en het zijn echte Nordmann sparren.

„Je moet toch weer iets bedenken in deze vervelende tijden. Wij hebben gelukkig de ruimte op ons terras om zo iets te organiseren”, vertelt Arjan Vosseberg van Boschzicht. „Jammer genoeg mogen wij er nog niet een heel groot spektakel van maken. Wij mogen op het moment immers nog geen bak koffie verkopen op het terras, alleen om mee te nemen naar huis. Maar we horen de laatste dagen positieve geluiden uit de media. Als wij weer gedeeltelijk open mogen dan wordt het een stuk leuker met warme chocolademelk, gluhwein en natuurlijk spare-ribs op de barbecue op het terras. Gezellig.”

Flyer voor korting

Boschzicht heeft daarbij een actie bedacht. Wie nu afhaalmaaltijden bestelt ontvangt een flyer. Bij inlevering van deze flyer ontvangt men 5 procent korting bij aanschaf van een kerstboom. „En als u een kerstboom koopt, dan ontvangt u weer een flyer waarmee u weer 5 procent korting krijgt op de volgende afhaalmaaltijden. Zo delen Tuindingen.nl en Boschzicht de korting en houden we elkaar een beetje bezig.”

Vosseberg spreekt de hoop uit dat het een succes wordt, maar heeft er alle vertrouwen in. ,,Want op deze manier even een kerstboom kopen wordt dan al meteen heel gezellig.”