HHC Dames 1 hockeyt creatief

Hoogeveen - Iedereen weet dat 2020 een ander jaar is dan normaal, dit geldt ook voor het Hoogeveense hockeyteam Dames 1.

Afgelopen september zijn de speelsters vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen met een agenda vol wedstrijden. Toch verliep het anders dan gehoopt en moesten de dames de wedstrijden uit hun agenda’s halen. Ze geven echter hun passie voor het hockeyspel niet zomaar op. Op dit moment trainen zij hard door op een creatieve wijze om aan de coronamaatregelen te voldoen. Per training trainen ze met vier veldspeelsters en hun keepster. Om ervoor te zorgen dat ze de verstandige 1,5 meter afstand houden, gebruikt de trainer een rood-wit lint om verschillende speelvakken te maken: elke speelster heeft haar eigen speelvak.

Daarnaast heeft Dames 1 ook een andere verandering doorgevoerd, namelijk de kleding waarin de dames rond flaneren. Hentenaar is de officiële nieuwe hoofdsponsor van de dames en heeft hen voorzien van nieuwe donkerblauwe trainingspakken. De dames hopen dat ze in 2021 weer wedstrijden in hun agenda’s kunnen zetten.