Kerststollen- en suikerbrodenverkoop voor het goede doel

Hoogeveen - In oktober 2021 hopen Dick en Natasja Schepenaar naar Malawi af te reizen en hun zoon Bram in de zomervakantie naar Uganda om daar samen met de plaatselijke bevolking te bouwen aan verandering.

„We bouwen onder meer lerarenwoningen, sanitair en Bram een schoolblok”, vertelt Natasja. Om zoveel mogelijk geld voor deze projecten van World Servants Hoogeveen in te zamelen houden ze onder meer een kerststollen- en suikerbrodenverkoop.

Een ambachtelijke kerststol kost 7,50 euro (handgemaakt,700 gram; vulling: krenten, rozijnen, noten én amandelspijs (Bakkerij Fledderus uit Hooghalen)) en een ambachtelijk suikerbrood 6,50 euro (handgemaakt, + 1100 g (Bakkerij Fledderus uit Hooghalen)). De kerststollen en suikerbroden worden in de week voor kerst geleverd (week 50/51)

In Hoogeveen kan de bestelling ook worden thuisbezorgd, in andere plaatsen in overleg afhankelijk van de bestelling. Bestellen kan door een Whatsapp-berichtje te sturen naar Natasja (tel. 06-37444577) met naam, het aantal kerststollen en suikerbroden. Hierna volgt informatie met betrekking tot het betalen.