Nijmeijer koelt al 40 jaar

Hoogeveen - Nijmeijer Koeltechniek bestaat 40 jaar. Op 19 november viert het bedrijf uit Hoogeveen haar 40-jarig bestaan met een nieuwe huisstijl. De naam Nijmeijer blijft bestaan.

Directeur Chéry Wortelboer: „Nijmeijer Koeltechniek is een sterk merk en een begrip in Noord-Nederland. Die naam willen we zeker niet kwijt. Alleen vonden we dat onze uitstraling wel een update kon gebruiken.”

Nijmeijer Koeltechniek is gespecialiseerd in koeling, klimaat en elektro. Het bedrijf levert koelingen en plaatst en onderhoudt klimaat en airco-systemen. Ook komen daar steeds meer warmtepompen bij.

„Onze mensen kennen de kneepjes van het vak. Die kennis geven we door; van generatie op generatie”, aldus Wortelboer. „Daarbij werken we voortdurend volgens de nieuwste inzichten en met de nieuwste producten.”

Nieuw gezicht

Vanaf nu krijgt Nijmeijer dus ook een nieuw gezicht. Het oude logo wordt vervangen door een fris en opvallend logo. De naam Nijmeijer Hoogeveen maakt plaats voor ‘Nijmeijer koelt’. „Daarmee geven we aan waar we sterk in zijn: koeling als basis voor zowel koude- als warmtesystemen”, legt Wortelboer uit. In het logo zijn de letters ‘IJ’ vervangen door warmte-/koude-straaltjes om dat nog eens te benadrukken. „We blijven nuchter en koel, maar houden wel van een knipoog. En daar past het nieuwe logo goed bij.”

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd aan de Pascalstraat 8 in Hoogeveen.