Nieuwe locatie voor mrs. friday

Hoogeveen - Na bijna acht jaar vanuit huis gewerkt te hebben, nam Hoogeveens onderneemster Cick Geers de stap naar een nieuw externe kantoor. Ze vond onderdak in het compacte bedrijfsverzamelgebouw aan de Industrieweg 94a/96, waar onder meer Vanhaaster Reclamebureau gevestigd is.

Eigenaren Ron en Jacco Stoel zijn blij met de nieuwe huurder; een mooie aanvulling op het bedrijfsaanbod dat al in hun pand gevestigd is.

Overbrengen boodschap

Cick legt zich met haar onderneming mrs.friday toe op communicatie en tekstwerk. „Bij het ene bedrijf is er behoefte aan een nieuwe communicatie- en overlegstructuur, een andere organisatie zoekt het in een intranet of nieuwsbrief. De grote gemene deler is de basis: het overbrengen van een boodschap. Ik help bedrijven om dat zo goed mogelijk te doen. Dat kan mondeling of schriftelijk zijn en binnen of buiten een bedrijf. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat teksten uit mijn pen gerold. Onder mijn eigen naam of met de naam van een ander eronder. Persberichten, blogs, commerciële teksten, brieven, speeches, et cetera.”

In het bedrijfsverzamelgebouw van de broers Ron en Jacco Stoel vond Cick een praktisch kantoor om verder te bouwen aan haar bedrijf. „Het fijne is dat het een mooie plek is tussen andere ondernemers. Ik heb mijn eigen kantoor en kan gebruik maken van alle gezamenlijke faciliteiten zoals internet, schoonmaak en beveiliging en ruime parkeerplekken voor de deur. Alles is nieuw en ziet er prima verzorgd uit. Ik kan er mijn opdrachtgevers prima ontvangen. Er is ook een royale bespreek- en vergaderruimte aanwezig voor de huurders.”

Schot in de roos

Voor de broers Stoel is het vernieuwde concept van hun bedrijfsverzamelgebouw een schot in de roos. „We hebben een prachtige club ondernemers die elkaar mooi aanvullen. Zoals twee webdesignbureaus (Media2net en Aalders Webdesign), onze reclamestudio en nu mrs.friday. Maar ook bedrijven als ADD Safety & Security, Fit20, Cvites, Deskundig Scheiden en de Domegroep zijn bij ons gevestigd. En er is nog plek. Momenteel werken we aan de realisatie van nog meer hoogwaardige kantoorruimte van verschillende grootte.”