Tennisbanen van TC de Weide zijn aan vervanging toe; leden beginnen doneeractie

Hoogeveen - De tennisbanen van TC De Weide worden zo intensief gebruikt dat ze een vervanging toe zijn. „Een afkeuring van de banen door de KNLTB hangt de vereniging boven het hoofd. Als dat gebeurt, kunnen we geen competitie en wedstrijden meer spelen”, vertelt een van de leden.

Het tennispark bestaat uit 9 tennisbanen en 2 padelbanen. De vereniging heeft veel enthousiaste leden waaronder meer dan 100 kinderen. De gemeente Hoogeveen kan TC de Weide niet financieel ondersteunen en daarom moet de club zelf zorgen dat de banen vervangen worden. In totaal is er 280.000 euro nodig om 7 banen te vervangen en voor de aanleg van een nieuwe padelbaan.

Snelst groeiende sport

„Padel is de snelst groeiende sport in Nederland, de 2 banen zijn doorlopend bezet bij ons op de club, om ieder lid en nieuwe leden de gelegenheid te bieden om te kunnen padellen heeft het bestuur samen met haar leden besloten om er een extra padelbaan bij te bouwen. Als vereniging wordt er veel georganiseerd om het geld bij elkaar te krijgen. Alle tennis- en padelleden zetten de schouders onder dit project. Wij willen ook graag helpen om het bedrag bij elkaar te krijgen, daarom hebben wij deze doneeractie opgestart. Wij proberen 40.000 euro in te zamelen. Dat is het bedrag dat nodig is om 1 tennisbaan te vervangen.”

Via onderstaande link is het mogelijk om te doneren:

https://www.doneeractie.nl/baanvervanging-tennisvereniging-t-c-de-weide/-46481