Onderhoud bus of auto met behoud fabrieksgarantie bij C&J

Hoogeveen - Onderhoud van bedrijfs- of personenauto nodig met behoud van fabrieksgarantie? Bij C&J, gevestigd aan de Marconistraat 20, kan eenieder terecht voor onderhoud van een nieuw gekochte bedrijfs- of personenauto met behoud van fabrieksgarantie.

„Veel mensen weten dit niet en gaan al snel naar de dealer omdat ze denken dat dat moet. Maar daar betaalt u al gauw meer dan bijvoorbeeld bij ons. En wie wil nou niet besparen in deze tijd”, zegt René Hooijer van C&J.

C&J werkt uitsluitend met voorgeschreven kwaliteitsproducten om de garantie te waarborgen.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Michel van Goor, de gespecialiseerde werkplaatschef van C&J, op tel. 0528-240169. Ook heeft C&J nu ook een app waarmee de klant makkelijk en snel een afspraak kan inplannen voor bijvoorbeeld apk, onderhoudsbeurt, airco, trekhaak, velgen en (winter) bandenservice.

Ook oudere auto of bus welkom

Ook is men uiteraard welkom met een oudere bus of personenauto voor regulier onderhoud. C&J kan in sommige gevallen een bus goedkoper onderhouden omdat het bedrijf beschikt over een groot aanbod aan onderdelen van de merken bedrijfsauto’s Opel, Renault, Nissan, Fiat, Peugeot, Citroën, Mercedes en Volkswagen.

Occasions

En is een bus aan vervanging toe, C&J heeft een ruim aanbod gebruikte jonge occasions die te koop zijn, maar die ook kunnen worden gerden op basis op basis van financial lease. Deze voertuigen worden standaard aangeboden inclusief afleveringsbeurt, nieuwe apk en 3 maanden garantie. Tevens bestaat bij C&J nu de mogelijkheid om voor 1 of 2 jaar garantie te kiezen, vraag hierbij naar de voorwaarden.

Verder zijn ook nieuwe bedrijfsauto’s leverbaar op bestelling bij C&J.