Halloween drive-in bij Paviljoen Nijstad

Hoogeveen - Eten afhalen wordt op vrijdag 30 oktober 18.00 tot 21.00 uur wel heel griezelig. Paviljoen Nijstad organiseert dan samen met team Monique Oost de Halloween drive-in.

„U wordt ontvangen door wel heel speciale medewerkers en ook het in ontvangst nemen van uw bestelling wordt wel heel bijzonder”, belooft Henri Offerein, eigenaar van Paviljoen Nijstad.

Paviljoen Nijstad heeft door de lockdown de drive-in weer in het leven geroepen die van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur geopend is. „Tijdens de vorige lockdown was dit een groot succes en daar gaan we weer voor”, aldus Offerein. „We hebben de menukaart uitgebreid met heerlijke lunchgerechten en diverse koude dinermaaltijden die thuis even warm gemaakt dienen te worden.”

Voor de drive-in is het volgens Offerein niet nodig om te reserveren/bestellen. Ook zijn de borrelboxen en lunchboxen weer terug. Deze moeten in verband met de voorbereiding wel vooraf gereserveerd worden.

Dit kan via info@paviljoennijstad.nl of via Whatsapp 0612701071.

„Nu het ’s avonds vroeger donker wordt hebben we het geheel mooi in de verlichting gezet zodat de drive-in via het strand nog specialer wordt.”

Op paviljoennijstad.nl/af halen is de hele menukaart in te zien.