20-10-2020: twee baby's geboren op bijzondere geboortedatum bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen

Hoogeveen - Voor ouders en het kind is het altijd bijzonder als een baby op een mooie datum wordt geboren. Er dienden zich twee baby's aan op 20-10-2020 bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen.

,,In de nacht van 20-10-2020 kreeg verloskundige Maartje Hars een telefoontje van Esther van de Steeg en Gerwin Mol dat de bevalling was begonnen. Papa Gerwin kreeg dus gelijk, want hij heeft de hele zwangerschap al geroepen dat de baby op deze dag zou komen. De ouders waren blij dat het begon, aangezien ze 5 dagen geleden al uitgerekend was. Om 15:24 uur werd 's middags in ziekenhuis Hardenberg een gezond zoontje Aiden geboren", vertelt een woordvoerder van de praktijk. 

Ook werden de verloskundigen gebeld door iemand met gebroken vliezen en 's middags zette de bevalling door. ,,Om 19. 00uur nam Atje Klein Langenhorst de dienst van haar collega over. Omdat de dame van wie de vliezen waren gebroken pas over 2 weken uitgerekend was, hadden de ouders nog niet verwacht dat de baby zich zou aankondigen. Onderweg naar Veeningen was het stormachtig weer. We maakten al grapjes, dat ze moest opschieten zodat de baby op deze dag werd geboren. Op 20-10-2010 om 22:01uur werd dochtertje Amy geboren, een mooie thuisbevalling!"