Speeltuin Hollandscheveld vraagt steun

Hollandscheveld - Veel toestellen in de speeltuin Hollandscheveld zijn volgend jaar toe aan groot onderhoud. Een toestel is dit jaar al afgekeurd. De kosten van renovatie bedragen rond de 8000 euro. Door vandalisme is het afdekkleed van het zwembad bovendien dusdanig vernield dat deze vervangen moet worden.

De gemeente Hoogeveen heeft op dit moment een uitgavenstop en moet volop bezuinigen, waardoor een bijdrage aan de speeltuin er niet in lijkt te zitten, zo meldt het bestuur in de digitale uitgave Pr8veld.

Om alle extra kosten in de speeltuin op te vangen roept het bestuur de inwoners van het dorp om hulp. „Als stichting zouden wij graag een beroep op de dorpsbewoners willen doen om ons financieel te steunen door een bedrag van bijvoorbeeld 3 euro of een bedrag naar eigen keuze over te maken op bankrekening nr.: NL 04 RBRB 0930 1988 24 ten name van Stichting speeltuin Hollandscheveld onder vermelding van: Steun. Onze grootste wens is om de speeltuin in topconditie te houden. En wat is er mooier om de kinderen in ons dorp veel plezier te kunnen bieden. Als klein groepje vrijwilligers doen we ons uiterste best om dit waar te kunnen maken.”