VloerenGordijnshop helpt de horeca

Hoogeveen - Nu de horeca weer stil ligt heeft ondernemersechtpaar Strijker van de VloerenGordijnshop uit Hollandscheveld een unieke actie bedacht. In plaats van een standaard kortingsactie op gordijnen, raamdecoratie, shutters of een nieuwe pvc-vloer krijgen klanten bij hun aankoop een tegoedbon voor een etentje bij restaurant De Schildhoeve of Gasterij de Eikenhof.

„Om ons heen zien we dat de ondernemers het zwaar hebben”, zegt Ronald Strijker. „Dit is onze manier om een steentje bij te dragen en hun een hart onder de riem te steken. We moeten het immers samen doen. Zodra het weer mogelijk is kunnen onze klanten dan genieten van een avondje uit, waar ze dan vast weer zin in hebben.”

Daarnaast doet de VloerenGordijnshop nog meer. Want twee medewerkers van De Schildhoeve komen bij hen werken de komende periode. „Wij hebben het behoorlijk druk en kunnen de handjes goed gebruiken.”

Voor de kleinere aankopen geven zij een tegoedbon voor een bos bloemen van De Gier Bloemen.

„Wij snappen dat op dit moment mensen liever niet gaan winkelen in een drukke winkel. Daarom hebben wij de optie om buiten openingstijden op afspraak bij ons te komen.”