Marga Botter start met kledingverkoop via Zippa’s Ladies First

Hoogeveen – Ze moest de deuren van Zippa Zebra Funjungle dit jaar al drie maanden sluiten en sinds de nieuwe maatregelen van het RIVM is het kinderspeelparadijs opnieuw gesloten. Daarom is eigenaresse Marga Botter begonnen met een kledingwinkel, zowel online als fysiek in de Tamboerpassage: Zippa’s Ladies First.

,,Casual kleding voor de alledaagse vrouw. Rokjes, jurkjes, jassen en truien. We hebben van alles”, vertelt ze enthousiast.

Een kledingzaak starten was altijd al een droom. ,,Daarom heb ik nu maar van de nood een deugd gemaakt. Ik verkoop alles via de Facebookpagina Zippa’s Ladies First en daarnaast heb ik dus een ruimte gehuurd in de Tamboerpassage waar we alles uit kunnen stallen. Nee, dat mocht niet in het pand van Zippa Zebra, wat op zich natuurlijk hartstikke jammer is.”

Maar Marga is blij met de plek die ze heeft gevonden in de Tamboerpassage, waar voorheen De Deele en later een hamburgerrestaurant gevestigd was, direct bij binnenkomst vanaf de Hoofdstraat aan de rechterzijde. Naar verwachting kan ze aan het eind van de week de deuren van de winkel openen. De openingstijden zijn: van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Zondag en maandag is de zaak gesloten.

Marga heeft de vaart er al goed in. ,,Ik krijg al veel bestellingen binnen en elke dag komt er meer kleding op de site te staan. We bezorgen in eerste instantie in Hoogeveen alles gratis, maar mochten er veel meer bestellingen binnen komen dan is dat niet meer mogelijk. Ik lever nu nog dat stukje extra service. Verzenden is ook mogelijk.”

Wie benieuwd is naar de collectie kan kijken op de Facebookpagina Zippa’s Ladies First of een kijkje nemen in de winkel in de Tamboerpassage. Contact opnemen met Marga kan via 06-25044900.