Björn Tuin nieuwe eigenaar The Athlete’s Foot Hoogeveen

Hoogeveen - Begin oktober heeft Björn Tuin (24), woonachtig in de Wijk, de winkel van The Athlete’s Foot in Hoogeveen overgenomen van Bert en Thea van der Wal. Tuin was hiervoor bijna twee jaar werkzaam in de winkel en oogt erg gedreven.

„Een eigen winkel hebben binnen deze branche is iets wat ik altijd al heb gewild. Dat het al op zo’n jonge leeftijd gebeurt, is natuurlijk helemaal fantastisch.” Franchiseformule The Athlete’s Foot is in zo’n 30 landen actief en telt wereldwijd meer dan 500 winkels. Binnen Nederland zijn dit er 60. Zij richten zich vooral op sneakers (sportieve schoenen) en sportieve kleding.

Flink geïnvesteerd

De afgelopen periode heeft de jonge ondernemer flink geïnvesteerd in zijn zaak. „De winkel is weer goed up-to-date wat betreft de nieuwe collectie. Wij hebben een breed aanbod in de populairste modellen van internationale topmerken zoals Nike, Adidas, Puma, Reebok en Vans. Denk daarbij aan de Nike Air Force- en alle Nike Air Max-modellen. “

De 24-jarige wil direct zorgen voor een frisse wind in zijn winkel: „Het aanbod wat betreft sneakers en kleding moet zo groot mogelijk zijn en de drempel moet heel laag zijn voor alle klanten. Kortom: iedereen is meer dan welkom en kan bij ons terecht voor een paar nieuwe sneakers of een sportieve outfit. Ook zijn we te volgen op Instagram: @theathletesfoot.hoogeveen of door te zoeken op: The Athlete’s Foot Hoogeveen.”