Bruins Financiële Dienstverlening is verhuisd

Hoogeveen - Sinds begin oktober is Bruins Financiële Dienstverlening B.V. verhuisd naar de Pesserstraat 56. Bruins Financiële Dienstverlening B.V. is een kantoor dat zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt, het kantoor bemiddelt in hypotheken en verzekeringen.

Inmiddels is de dienstverlening uitgebreid met het in 2018 opgerichte makelaarskantoor Bruins Makelaardij. „De afgelopen jaren hebben wij als kantoor een gezonde groei doorgemaakt, dit heeft ervoor gezorgd dat de huidige locatie niet meer aan onze wensen voldoet. Begin dit jaar kwam het pand aan de Pesserstraat beschikbaar en wij hebben besloten om naar deze locatie te verhuizen”, aldus Reiny Bruins.

Team gegroeid

In 2007 is Reiny alleen begonnen aan de Hoofdstraat. In 2014 vestigde het kantoor zich aan de Brinkstraat om nu in 2020 het pand aan de Pesserstraat te betrekken. Ook het team is in deze jaren gegroeid. Op dit moment zijn er 8 mensen werkzaam binnen het kantoor. Sinds twee jaar is het kantoor ook actief in de makelaardij, de functie van makelaar wordt vervuld door Joris van Velsen. Joris heeft de overstap gemaakt van Hup en Fidom naar Bruins Makelaardij en is al een jaar of tien een bekend gezicht in de makelaarsbranche in Hoogeveen.