Mirjam Boertien opent nieuwe MeCeBi vestiging in Hoogeveen

Hoogeveen - Mirjam Boertien heeft vorige week een MeCeBi vestiging geopend in Hoogeveen. De biofysisch geneeskundige richt zich niet op symptoombestrijding maar op het aanpakken van de oorzaken klachten.

 MeCeBi is al ruim 25 jaar specialist in het diagnosticeren en behandelen van mensen met (complexe) chronische klachten. Denk hierbij aan eczeem, allergie, diverse soorten pijn, overgewicht, klachten aan de luchtwegen of urinewegen, vermoeidheid, de nasleep van een burn-out of onbegrepen klachten.

Wat is MeCeBi?

Mirjam Boertien, biofysisch geneeskundige en eigenaar van MeCeBi Hoogeveen: “We zien dat veel mensen in de reguliere zorg de oplossing van hun probleem zoeken in het bestrijden van symptomen. Reuma, hoofdpijn, maag- en darmklachten, migraine, pfeiffer of lyme worden vaak behandeld met medicatie. Dit onderdrukt de klachten en werkt veelal verlichtend, maar is het ook de oplossing van het dieperliggende probleem?”

Boertien: “MeCeBi werkt anders. In plaats van symptoombestrijding heeft het lichaam behoefte aan hulp om te herstellen. Door de oorzaak op te sporen behandelen we heel gericht. Dankzij medische apparatuur en ondersteunende methoden als voeding, supplementen en zo nodig kruiden, biedt MeCeBi een oplossing op maat. Wij bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken aan.”

Nieuw in Hoogeveen

MeCeBi heeft al meer dan 25 jaar locaties in Putten en Ede en per 6 oktober 2020 opent MeCeBi dus ook in Hoogeveen haar deuren.

Open huis op zaterdag 10 oktober 

Op zaterdag 10 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur krijgt eenieder de mogelijkheid om kennis te maken met de behandelmethoden en resultaten van MeCeBi. Om de gezondheid en veiligheid te waarborgen, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een specifiek tijdsblok.

Voor meer informatie over het open huis en hoe je je kunt aanmelden kijk je op www.mecebi.nl/hoogeveen. MeCeBi Hoogeveen is gevestigd aan de Van Limburg Stirumstraat 104 in Hoogeveen.