Lunchconcert in De Duikelaar gaat niet door

Het liveconcert dat op zondag 4 oktober in Onderduikersmuseum De Duikelaar in Nieuwlande zou worden gegeven door musici van het Noord Nederlands Orkest gaat in verband met de aangescherpte coronamaatregelen niet door.

Het lunchconcert zou plaatsvinden in verband met de komst van NPO Radio 4, die van 2 tot en met 9 oktober met een bus door het land rijdt om mensen te vragen naar hun favoriete muziek voor de Klassieke Top 400. De Hart & Ziel bus komt nog wel naar De Duikelaar, er is ook een vraaggesprek, maar de musici zullen er niet zijn. In de studio worden verzoeknummers gedraaid.

Route te volgen

De route van de bus, die meer plaatsen in Drenthe aandoet, is te volgen via www.nporadio4.nl. Op NPO Radio 4 is dagelijks in de uitzendingen te horen waar de bus zich op dat moment bevindt.

Niet alleen bij de bus, maar ook online kan er worden gestemd op www.nporadio4.nl/top400. De stemweek voor de Klassieke Top 400 sluit op vrijdag 9 oktober om 20.00 uur.

De Klassieke Top 400 wordt uitgezonden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober van 7.00 tot 23.00 uur op NPO Radio 4, www.nporadio4.nl en de NPO Radio 4-app.