Noordermannen begint aan nieuw seizoen met kampvuuravond

Hoogeveen - Noordermannen Hoogeveen begint vol enthousiasme op vrijdag 18 september aan het tweede seizoen.

Vrijdagavond is de aftrap op de locatie bij Zorgboerderij Refaja aan de Oshaarseweg 19 in Echten. De spreker is Lieuwejan van Dalen over het onderwerp: 'Man, wie ben je?'

De avond begint om 19.30 uur met samen zingen onder leiding van Ferdinand Kroon in de buitenlucht bij het kampvuur. Vooraf is er koffie. Om 21.30 uur is het programma afgelopen. De RIVM regels worden gevolgd.

Noordermannen-avonden zijn bedoeld voor mannen. „Mannen die in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten en goede gesprekken hebben over het leven in het algemeen en over geloof in het bijzonder. Bezoekers komen uit de hele regio Hoogeveen en komen uit allerlei kerken, maar is zeker ook bedoeld voor mannen die wel geloven of nieuwsgierig zijn naar het geloof maar niet naar een kerk gaan. De avonden zijn vrij toegankelijk. Aan de bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd”, vertelt Anton Koops.

Iedere maand is er Noordermannen avond. Sprekers het komende seizoen zijn onder anderen Wietse van der Hoek en Bert Reinds. Naast Ferdinand Kroon zullen het komende seizoen onder anderen Ruben Kip en Noel de Backer zorgen voor het muzikale gedeelte. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Noordermannen Hoogeveen.