John en Jannette van Regteren stoppen met catering- en partyservice

Hoogeveen - John en Jannette van Regteren stoppen met hun bedrijf catering- en partyservice Van Regteren. Door de coronacrisis viel bijna de gehele omzet van het bedrijf weg en liepen de kosten wel door", laat het ondernemersechtpaar weten in een brief aan alle relaties.

"Vanaf begin maart dit jaar werden wij ineens geconfronteerd met het annuleren van bijna alle reserveringen voor party’s, feesten, recepties, maaltijdbezorging en evenementen. De vooruitzichten zijn nog steeds niet positief en wij weten ook niet of, en zo ja wanneer, de situatie zich weer gaat herstellen. Om niet in een situatie te komen die voor ons niet meer beheersbaar is, hebben wij met pijn in ons hart besloten, om alle activiteiten van ons mooie bedrijf per 1 september te beëindigen.

De ondernemers willen zo zelf het inititatief houden bij het afwikkelen van alle organisatorische- en financiële zaken. "Zo kunnen we ons volledig kunnen richten op een nieuwe toekomst."

Ruim twee jaar geleden sloot het echtpaar de deuren van Brasserie Van Regteren om zich volledig te richten op de catering- en partyservice.