Nieuw in Hoogeveen: Tapas & More

Hoogeveen – Een nieuw restaurant opent donderdag de deuren in het centrum van Hoogeveen: Tapas & More. Voor iedereen die dol is op Hollandse tapas, van vlees tot kip en van vis tot vegetarische gerechten.

Tapas & More is de trots van Johan en Daniëlle Benjamins en hun kinderen Desteney, Rodyen en Mydo. Vanuit Diever, waar zij jarenlang een tapaszaak runden onder de naam Route 36, keren zij weer terug naar Hoogeveen, de plaats waar ze geboren en getogen zijn.

Tijdens de zoektocht naar een geschikte locatie stuitte het ondernemersechtpaar op het pand aan de Hoofdstraat 161. Daniëlle: ,,Het voelde gelijk goed. De locatie is perfect en we hebben hier volop mogelijkheden: koffie met gebak, lunch en diner, het kan allemaal.”

Hard gewerkt

De afgelopen weken is keihard gewerkt. Het volledige pand is leeggehaald en veranderd. Het resultaat is ernaar. De inrichting doet knus en gezellig aan. ,,Dat is wat ik belangrijk vind. Het is fijn als gasten zich hier thuis voelen. Hoe je de stijl zou omschrijven? Oud-Hollands. We hebben onder meer oude kerkstoelen opgekocht en bekleed.”

Gasten kunnen hun bestelling via een tablet doorgeven. ,,Maar voor wie dat lastig vindt, is er ook gewoon een ouderwetse menukaart beschikbaar.” Wie kiest voor het tapasarrangement kan 2,5 uur onbeperkt tapas eten voor 24,50 euro (exclusief drinken en nagerecht). Reserveren kan online via www.tapasenmore.nl. Via Facebook loopt er een leuke actie. Wie de Facebookpagina liket, maakt kans op een bon ter waarde van 25 euro.

Tapas & More is elke week van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur. De keuken is die dagen open tot 22.00 uur. Op zondag is de keuken geopend van 16.00 tot eveneens 22.00 uur. Zowel de keuken als de bediening is uitgebreid met nieuwe collega’s. ,,Als team heten wij iedereen vanaf donderdag 6 augustus van harte welkom heten.”