Interactief spel in centrum Hoogeveen: Ontsleuteld

Hoogeveen - Er is een nieuw interactief spel dat de komende tijd te spelen is in het centrum van Hoogeveen: Ontsleuteld.

„Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Hoogeveen. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever”, legt een van de makers, werkzaam bij Ludiek Events, uit.

„Ontsleuteld is een spannend interactief stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes. Houd je telefoon overigens goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen”, waarschuwt hij.

Ontsleuteld is echt een interactieve beleving. „Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.”

De makers hebben de afgelopen periode hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Het spel kan worden gespeeld met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega's, maar alleen kan.

Hij benadrukt dat dit uitstapje coronaproof is in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel wel met elkaar verbonden voelt.

Via de website www.ontsleuteld.nl kan een locatie, datum en tijdslot naar wens worden geselecteerd.