Registreren voor bezoek wedstrijden vv Hoogeveen

Hoogeveen – Hoofdklasser Hoogeveen speelt zondag om 14.00 uur de eerste oefenwedstrijd tegen RKVV DEM uit Beverwijk. Hier is ook publiek bij welkom.

Toeschouwers moeten zich vooraf wel gratis registreren via de website van de club. Dit zal ook het geval zijn bij de overige (oefen)wedstrijden van zowel Hoogeveen zondag als Hoogeveen zaterdag.

„Deze wedstrijd is voor ons een eerste test”, vertelt voorzitter Carlo van der Weij. „29 augustus staat de bekerwedstrijd tegen DOVO op het programma en 15 augustus spelen we tegen HZVV. Twee wedstrijden waar normaal gesproken veel publiek op afkomt. Daarnaast zullen we tijdens de eerste competitiewedstrijden ook nog steeds met beperkingen te maken hebben. Vandaar dat we meteen starten met het registratiesysteem, zodat iedereen er ook snel aan gewend is.”

Eenvoudig

De registratie gaat volgens de club heel eenvoudig. Voor elke wedstrijd vindt er een aankondiging plaats op de website van de club. Hier is een link te vinden naar de online kaartverkoop. Daar worden ook een aantal gezondheidsvragen gesteld en moet men akkoord gaan met een aantal regels en voorwaarden. Vervolgens ontvangt men een ticket via de mail of de APP met een QR-code. Deze wordt vervolgens bij de toegangspoort gescand. De toegangsbewijzen voor de oefenwedstrijden zijn gratis.