FPS techniek helpt je beter slapen

Aangeboden door: desuite.nl

Een goede nachtrust is ongelooflijk belangrijk om fysieke en emotionele klachten te voorkomen of minder te maken. Nu is een goed bedframe en een hoge kwaliteit matras een goed begin, maar met de nieuwe FPS techniek wordt de nachtrust nóg meer bevorderd en kunnen fysieke en emotionele klachten zelfs zoveel mogelijk verminderd worden.

Het belang van een goede nachtrust

Dat een goede nachtrust je uitgerust en met nieuwe energie op laat staan is logisch. Maar een goede nachtrust is ook van essentieel belang voor verschillende systemen en processen in ons lichaam. Tijdens de slaap resetten de hersenen zich en krijgen ze de kans om alle emoties van de dag te verwerken en even tot rust te komen. Een goede nachtrust zorgt voor een beter immuunsysteem wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat je minder snel ziek wordt. Uitgerust wakker worden betekent ook dat je jezelf de volgende dag beter kunt concentreren en energieker voelt: in lichaam en geest. Te weinig slaap maakt je daarentegen eerder prikkelbaar en zorgt ervoor dat je minder makkelijk positief in het leven kan staan. Sterker nog: een langdurig slaaptekort kan zelfs voor depressiviteit zorgen.

Een goede nachtrust is dus ontzettend belangrijk: voor lichaam en geest. Gelukkig is er een manier om niet alleen een geestelijk, maar ook lichamelijk goede nachtrust te hebben: en wel de FPS techniek.

De FPS techniek

Wat de FPS techniek is? FPS staat voor Frequency Physio Support: een geluidssysteem ontwikkeld door De Suite dat subtiele geluidsgolven produceert welke op hun beurt de bloedsomloop stimuleren en de spieren ontspannen. Het geluidssysteem is volledig weggewerkt en zo goed als onhoorbaar: maar de resultaten zijn zonder twijfel te voelen én te merken. Lichaam én geest ervaren de positieve voordelen van een betere nachtrust.

De effecten van lage frequentie geluidsgolven op de gezondheid

Die lage frequentie geluidsgolven hebben een ongelooflijk goed effect op de gezondheid. Je slaapt beter, de vermoeidheid neemt af en je staat met meer energie op. Dit is natuurlijk altijd fijn, maar deze positieve effecten zijn nog belangrijker voor mensen die bijvoorbeeld stress ervaren, neuropatische pijn hebben of (zoals bijvoorbeeld bij Parkinson) veel fysieke spanning opbouwen. De ontspannende werking van de FPS techniek zijn onderzocht en wetenschappelijk getest door de Radboud Universiteit. Zo zorgt het ervoor dat:

  • Het lichaam sneller en beter doorbloed wordt en op deze manier pijnlijke spieren of gewrichtspijnen verminderd worden;
  • Lichaam en geest beter en dieper kunnen ontspannen waardoor pijnklachten gereduceerd kunnen worden;
  • Er bij parkinson minder rigiditeit ervaren wordt;
  • Er bij neuropathie minder pijnklachten ervaren worden;
  • Spieren en gewrichten sneller herstellen;
  • Spierspanning en onrust klachten zoals stress als minder heftig kunnen worden ervaren.

Slapen met FPS techniek

Hoewel het systeem onzichtbaar is en bijna niet gehoord kan worden, ervaar je tijdens het slapen wel een aangename variatie in vibraties: resulterend in de zojuist genoemde gezondheidsvoordelen. De korte en lange geluidsgolven circuleren en pulseren gevarieerd wat voor ultieme ontspanning, minder stijfheid en minder onrust zorgt. De geluidsgolven laten zowel de ademhaling als de hartslag tot rust komen; resulterend in een snelle, diepe en volledig ontspannen slaap.