Livera wordt Hendriksen Lingerie

Hoogeveen - Een wijziging van de naam, een opgefriste winkel maar dezelfde service en hetzelfde deskundige team. Gerard Hendriksen en Janny Schenkel gaan verder onder de naam Hendriksen Lingerie.

„We willen ons verder ontwikkelen tot een echte speciaalzaak”, vertelt Gerard. „Binnen de formule van Livera liepen we tegen allerlei beperkingen aan, het begon steeds meer te wringen. Dat werkt niet prettig”. Janny vult aan: „We hebben een mooie afdeling mammacare – voor vrouwen die een gehele of gedeeltelijke borstamputatie hebben ondergaan - maar dat paste niet zo goed in de formule. Nu krijgen we de vrijheid om verder te gaan in de richting die wij voor ogen hebben. Mooie merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. En met ook meer aandacht en een collectie voor de grotere maten. Behalve lingerie hebben we leuke nachtmode, comfortabele loungewear en het hele jaar door ook badmode.”

Aandacht voor de klant

Het belangrijkste bij Hendriksen Lingerie blijft de aandacht voor de klant. Het team heeft zeven medewerksters die allemaal enthousiast zijn over deze nieuwe stap. „Elke klant kan rekenen op ons deskundig advies, daar staan we voor. Lingerie moet je eigenlijk passen zodat je direct voelt of het goed zit”, zegt Janny. En een bh aanmeten is zo simpel nog niet. „Het is millimeterwerk. Je kunt ook niet zeggen dat je altijd dezelfde maat hebt want er zijn heel veel verschillende modellen. Onze medewerkers hebben veel kennis en kunnen iedereen adviseren. En als we iets niet hebben, kunnen we het meestal wel bestellen”, aldus Gerard, die 20 jaar geleden de zaak van zijn ouders overnam. „Ja, we zijn onderdeel van een lange historie, er zit al heel lang een lingeriewinkel in dit pand. We zijn ons daar zeker van bewust en hebben die historie ook laten meewegen bij ons besluit – in feite terug naar het DNA van een lingeriespeciaalzaak.” Een deel van die historie is zichtbaar in de winkel waar een foto van lang geleden een echte eyecatcher is.