Primeur Kip: vandaag besteld is volgend weekend al kamperen

Hoogeveen - Het is bij Kip Caravans nu mogelijk een nieuwe kampeerwagen volledig online te bestellen. Op de website van Kip (www.kipcaravans.nl) is de kampeerwagen eenvoudig zelf samen te stellen. Kies uit een breed kleurenpalet, opties en accessoires. Veel samenstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Een woordvoerder vertelt: „De bestelling kunt u online afronden en kiezen om de Kip kampeerwagen thuis te laten bezorgen. Tijdens de overdracht op uw oprit of langs de straat nemen we de hele kampeerwagen met u door en beantwoorden wij alle vragen.

Kip Store

De gewenste kampeerwagens eerst in het echt zien? Bezoek dan de Kip Store aan de A.G. Bellstraat 4 in Hoogeveen en betreed tientallen Kip kampeerwagens in alle uitvoeringen en bekijk alle kleuren, opties en accessoires. Bovendien zijn de Kip Shelter-, Kip Kompakt- en Kip Vision-modellen met extra voordeel in de outlet van Kip te vinden.

Als extra toevoeging meldt de woordvoerder nog: „Uiteraard werken wij tijdens de afleveringen en in de Kip Store volgens alle nu geldende richtlijnen.”