Nieuw in winkelcentrum De Weide: Pizzeria en lunchroom Torino

Hoogeveen - Na twee maanden flink verbouwen is winkelcentrum de Weide een pizzeria en lunchroom rijker: Torino. Johan en Nancy, beiden met een grote passie en liefde voor de horeca en voor elkaar, openen op 18 juli de deuren van hun restaurant, in het voormalige pand van Blokker.

Het stel bereidt pizza’s op de oude ambachtelijke wijze en werkt uitsluitend met verse producten. Ook afhalen is mogelijk.

Nu al enthousiaste reacties

Door de nu al vele leuke en enthousiaste reacties van het winkelend publiek hebben ze heel veel zin om te starten. „We kunnen niet wachten om het de gasten naar de zin te maken”, vertellen ze enthousiast.

Verder kan eenieder bij Torino ook terecht voor een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak. Of misschien een Italiaans ijsje, dat ook mee te nemen is. Voor de liefhebbers van een lunch staan er verschillende belegde broodjes op de kaart. Deze zijn indien gewenst ook om mee te nemen. „Maar ook een uitsmijter of een tosti behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.”

Aanbieding

Komende zaterdag is de officiële opening met twee dagen lang een aantrekkelijke aanbieding: koffie of thee met ambachtelijke appeltaart voor maar 3 euro, pizza Margarita voor 4,50 euro en pizza salami voor 5 euro. „Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Kom gezellig langs in ons knusse gezellige restaurant en geniet van de relaxte sfeer.”

www.pizzeriaenlunchroomtorino.nl