Gezamenlijke training voor wedstrijdjudoka’s

Dedemsvaart - Een mooie groep judoka’s kwam zaterdag in de Citadel in Dedemsvaart bijeen voor een gezamenlijke training.

Trainer Ingmar Oosterhof van B.S.V. Anbergen Drenthe (Hollandscheveld, Hoogeveen)/Slagharen heeft samen met Patrick Meijer van Judo Dedemsvaart, Natasja Meijer van Koizumi en Niels Breider en Berry Wind het idee opgevat om een gezamenlijke training voor wedstrijdjudoka’s op te starten. Omdat er tijdens de coronacrisis niet getraind kon worden, wordt er vier keer training gegeven in de vakantie. Er was tevredenheid over de opkomst zaterdag, jongens en meisjes, jong en oud.

Leerzaam

„Wat was het fijn dat er weer echt gejudood kon worden. Er werden veel randori’s gedraaid om er weer in te komen. Mooi om te zien dat de judoka’s ook met judoka’s van een van de andere verenigingen ging trainen, in plaats van steeds met dezelfde judoka. Door eens met andere trainingsmaatjes te trainen leer je weer en je wordt er beter van”, aldus een van de betrokkenen.

Ook eens meedoen? Dat kan. Zaterdag 25 juli van 9.30 tot 11.00 uur in de sporthal van SBO de Vonder aan de Veenstraat 2 in Slagharen. Graag aanmelden bij de eigen trainer. Ook judoka's van andere verenigingen zijn welkom om mee te trainen.