Herqua Sports houdt samen met Outdoor Nijstad open dag

Hoogeveen - Herqua Sports houdt samen met Outdoor Nijstad zaterdag 11 juli een open dag met proeflessen boksen en bootcampen voor én in de winkel aan de Schutstraat

De leden van Outdoor Nijstad mogen weer volop sporten. „Het stond een paar maanden stil en dat was natuurlijk erg jammer. Outdoor Nijstad is vorig jaar begonnen met sportactiviteiten aan het strand bij Nijstad; een enorm terrein met veel sportmogelijkheden”, vertelt Frits van der Veen van Herqua Sports.

Herqua heeft de winkel volledig vernieuwd en wil dat graag zo veel mogelijk aan de buitenwereld laten zien. „Het coronavirus gooide roet in het eten. Beide partijen wilden graag vooruit, maar konden niks vanwege de corona-maatregelen.”

De open dag wordt gehouden om te vieren dat sporten eindelijk weer mag. Van der Veen is blij met de samenwerking. „Bij Outdoor Nijstad lopen ze in kleding van Herqua en zij tippen leden dat mensen bij ons terecht kunnen voor kleding. Dat werkt hartstikke fijn.”

Om 11.00 wordt een bokstraining gegeven en om 13.00 een les bootcamp. Tijdens de proefles maken de deelnemers kennis met de sport. „Je kan vrijblijvend kennis maken, vragen stellen of gewoon komen kijken hoe het er precies aan toe gaat. Voor beginners en de al iets gevorderde sporters is het erg leuk. Daarnaast is er voor de fanatiekere sporters een aangepast programma. Ten slotte zal het sportmerk ON-Running ook aanwezig zijn met een stand en testschoenen. Dit nieuwe merk maakt fantastische schoenen en deze zijn tijdens de open dag te proberen. Wie een rondje wil hardlopen op deze schoenen is van harte welkom!”

Aanmelden is niet nodig. Deelnemers voor de les kunnen zich melden bij naar Herqua en worden dan opgevangen om mee te doen.

Meer informatie is te vinden op www.herqua.nl