Bewoners Westerkim krijgen ‘Kika tompoucen’

Hoogeveen – Bewoners van de Westerkim zijn door de directie op een smakelijke manier getrakteerd. Voor elke inwoner was er een ‘Kika tompouce’.

Door aankoop van deze Kika tompoucen is een donatie gedaan aan Mike van Puffelen. De Hoogevener houdt een tompouce-actie. In samenwerking met Dick Bosman van Bakkerij De Soete Suickerbol in Noordscheschut zijn er naast de tompoucen voor de Westerkim, die Mike samen met zijn vrouw en kinderen persoonlijk afleverde, afgelopen week 400 van deze lekkernijen gemaakt. Van al deze verkochte tompoucen gaat de opbrengst naar Actie Voor Kika.

Mike van Puffelen uit Hoogeveen heeft zich eind vorig jaar ingeschreven bij Run voor Kika. Vrijwel direct is hij aan de slag gegaan om geld in te zamelen. Door de coronacrisis liepen de plannen helaas anders dan gepland, maar nu de heeft de Hoogevener de draad weer opgepakt. „Ik laat me niet uit de weg slaan door de corona”, geeft hij aan. „Eén van de activiteiten was de speelgoedbeurs bij de Praxis die tijdens Koningsdag stond gepland. Deze is nu een jaar opgeschoven. Mensen kunnen dus gewoon speelgoed blijven inleveren.”

Ook de ActieVoorKika_Beer is één van de acties die nu loopt. Voor deze actie is een berenmedaille beschikbaar. Mike: „De deelnemer schrijft zich in voor ActieVoorKika_Beer voor één of meerdere provincies waar je wilt wandelen, hardlopen, fietsen of anders.”