Win een COREtec PVC-vloer bij de Woonspecialist

Slagharen - Het Gordijnmagazijn in Slagharen is aangesloten bij de Woonspecialist. De Woonspecialist is hét adres in de buurt voor vloer-, wand- en raamdecoratie. „Wij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Door collectief in te kopen, wordt jouw inrichting niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd”, aldus een woordvoerder van Het Gordijnmagazijn.

De Woonspecialist heeft een leuke actie in juli. Er wordt namelijk een COREtec PVC-vloer weggegeven, speciaal voor de klanten van de Woonspecialist. Men maakt kans op deze vloer (maximale waarde 3000 euro exclusief het leggen) door de Woonspecialist op Facebook en Instagram te liken of te volgen. Tag twee andere mensen om de winkans te vergroten. De eerste week van augustus wordt de winnaar bekendgemaakt en volgt uiteraard het plaatsen van de vloer. De winkel in de buurt van de winnaar mag de uitvoering doen.

Weinig onderhoud

Wat is COREtec ook alweer? Dat is een vloer van hoge kwaliteit met weinig onderhoud. De vloer is geluiddempend, vuilafstotend en krasbestendig, maar daarnaast ook nog eens vochtwerend. Deze watervaste vloer is ook geschikt voor de badkamer, keuken of wasplaats. Mooie vloeren met natuurlijke hout- en steendessins.

Het Gordijnmagazijn is de woonspecialist van Slagharen en omstreken. „Wij hebben een breed assortiment vloeren, kasten, raamdecoratie en gordijnen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw woonwensen uitkomen. Wij hebben een eigen gordijnatelier, dus wij kunnen snel en vakkundig jouw gordijnen op maat maken.”