Keuken van Arragon gaat knallen met Pinksteren

Fluitenberg - Reikhalzend kijken Herco van Arragon en Cynthia Busscher van de Keuken van Arragon uit naar het moment dat zij weer open mogen. 1 juni, tweede pinksterdag, is het zover.

Om dat moment luister bij te zetten, gaat de Keuken van Arragon deze keer om 1 minuut na het middaguur open. (Het aanvankelijke plan van middernacht moesten zij aanpassen.)

Volgeboekt

Boeken kan al niet eens meer. Cynthia: „We hebben het plan voor het amusediner (nu dus amuselunch - redactie) aangekondigd op Facebook en in no-time waren we vol geboekt. Is dat niet hart verwarmend? Wel kunnen liefhebbers nog reserveren voor een diner op tweede pinksterdag.”

Vliegende start

Het gepassioneerde horeca-echtpaar maakt een vliegende start met Pinksteren. Cynthia: „Voor deze herstart hebben we nog wat bijzonders bedacht op eerste pinksterdag: Herco’s Frühstuck en voor de middag amuseboxen.” Op zondagmorgen verrast chefkok Herco zijn gezin regelmatig met bijzondere ontbijtjes. Cynthia plaats er vaak foto’s van op Facebook. Eerste pinksterdag kan iedereen eindelijk meegenieten van Herco’s Frühstuck. Ze zijn tot 28 mei te bestellen door een appje te sturen naar Cynthia: 06-54634154.

En omdat Herco er zo veel zin in heeft, kan er voor eerste pinksterdag ook een amusebox besteld worden. Herco: „Met acht verschillende amuses. Ja het wordt een drukke zondag, maar zo leuk!”