VO de Wolden steekt leden hart onder de riem

Zuidwolde - Natuurlijk staat de gezondheid van iedereen voorop, daar is geen discussie over. Toch hebben vooral de (kleine) ondernemers het in deze periode zwaar, ook in de gemeente De Wolden.

De vijftig leden van de vrouwelijke ondernemersvereniging De Wolden kunnen daarover meepraten. De vereniging heeft leden met heel veel verschillende soorten bedrijven. Van schoonheidsspecialiste, tot webdesigner en van fotograaf tot tandarts.

In de eerste periode van de coronacrisis mailde het bestuur van VO de Wolden alle leden een opkikker in de vorm van een getekende kaart van Atelier Gustav. Dit deden ze vooral om zo weinig mogelijk verplaatsingen te hebben en fysiek contact met elkaar te vermijden.

Toch wilde het bestuur, vooral omdat ook de maandelijkse bijeenkomsten geen doorgang vinden, iets doen voor de leden.

Opstekertje

In overleg met Kwekerij Weiland uit Zuidwolde werd voor mooi prijsje een klein opstekertje gemaakt. Een pond asperges in een gezellige verpakking samen met een garde (of lepel). Heel bewust is door het bestuur gekozen voor een lokaal product.

Op woensdag 13 en donderdag 14 mei rijden de bestuursleden een rondje langs de leden om hen een hart onder de riem te steken met vers gestoken asperges. Een kaartje en bij een aantal ook even het gesprek op gepaste afstand om te laten zien dat we elkaar denken.